Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009

BIG LOVE

Μια καινούργια σειρά στο thebutterfall.blogspot.com (tv series...and more).

Το Big Love είναι μια αμερικάνικη δραματική σειρά του HBO, για μια φανταστική φονταμενταλιστική οικογένεια Μορμόνων στη Γιούτα, που είναι πολυγαμική. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Bill Paxton, Chloë Sevigny, Jeanne Tripplehorn, Ginnifer Goodwin, Harry Dean Stanton, Amanda Seyfried, Douglas Smith, Grace Zabriskie, και Matt Ross.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 12 Μαρτίου 2006 μετά την πρεμιέρα της έκτης σεζόν της σειράς The Sopranos. Η δεύτερη σεζόν βγήκε στον αέρα το 2007 και η τρίτη περίοδος άρχισε στις 18 Ιανουαρίου 2009 στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Η τέταρτη περίοδος άρχισε τη μαγνητοσκόπηση τον Αύγουστο του 2009 και θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Ιανουαρίου του 2010.

Η σειρά περιστρέφεται γύρω από τον Bill Henrickson, τις τρεις συζύγους του (Barb, πρώτη / νομική γυναίκα, Nicki, δεύτερη σύζυγος και Margene, τρίτη σύζυγος) και τα οκτώ παιδιά τους. Ο Henrickson ζει με την οικογένειά του σε τρία γειτονικά σπίτια στο Sandy, Utah, ένα προάστιο του Σολτ Λέικ Σίτι.

Η τέταρτη σεζόν του Big Love θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Ιανουαρίου 2010. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Σίσι Σπέισεκ θα ενταχθεί στο cast από το τρίτο επεισόδιο. Επίσης, έχει ανακοινωθεί ότι το πρώτο επεισόδιο της σεζόν θα απεικονίζει τον Alby Grant να έχει ομοφυλοφιλικές συναντήσεις με ένα άλλο άτομο, καθώς και σύννεφα και για τους δύο άνδρες από αυτό το περιστατικό.

Τα βραβεία της σειράς:
Emmy Awards
2006: Outstanding Casting - Drama Series (nominated)
2006: Outstanding Directing - Drama Series (Rodrigo García for "Pilot", nominated)
2006: Outstanding Main Title Design (nominated)
2008: Outstanding Guest Actress - Drama Series (Ellen Burstyn for playing "Nancy Dutton" in "Take Me as I Am", nominated)
2009: Outstanding Drama Series (nominated)

Golden Globe Awards
2006: Best Actor - Drama Series (Bill Paxton for playing "Bill Henrickson", nominated)
2006: Best Series - Drama (nominated)
2007: Best Actor - Drama Series (Paxton, nominated)
2007: Best Series - Drama (nominated)
2009: Best Actor - Drama Series (Paxton, nominated)
2009: Best Supporting Actress - Series, Mini Series Or TV Film ((Chloë Sevigny, nominated)
2009: Best Series - Drama (nominated)



Δεν υπάρχουν σχόλια: