Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

U2...Έρχονται live & loud

Οι U2 επιβεβαίωσαν ότι η πολύ επιτυχημένη 360* Tour θα συνεχιστεί το 2010 προεκτείνοντάς την στην Ευρώπη και ανακοίνωσαν ότι θα παίξουν live στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου του 2010! Όσοι είχατε βρεθεί στην Θεσσαλονίκη πριν από περίπου 10 χρόνια ξέρετε τι σας περιμένει, αλλά και οι υπόλοιποι όλο και κάτι θα έχει πάρει το μάτι σας από τα διάφορα dvd που κυκλοφουρούν. Είτε σας αρέσει η μουσική τους, είτε όχι, οι συναυλίες του Bono και της παρέας του είναι εμπειρία.
Όσον αφορά την συγκεκριμένη tour, με ένα κυλινδρικό σύστημα βίντεο που αποτελείται από πλέγμα οθονών LED και μία ατσάλινη κατασκευή που βρίσκεται 150 πόδια (45 μέτρα) από το έδαφος πάνω από μια τεράστια σκηνή, με περιστρεφόμενες γέφυρες, το συγκρότημα δημιούργησε μια φαντασμαγορική εμπειρία 360 μοιρών για τους θεατές.

Μια σημαντική λεπτομέρεια όσον αφορά στα εισιτήρια: Θα κυμανθούν για ακόμα μια φορά με τρόπο που το 85% αυτών θα τιμώνται λιγότερο από 95 ευρώ, με γενική είσοδο στην αρένα στην τιμή των 55 ευρώ και τουλάχιστον 10.000 εισιτήρια στην τιμή των 30 ευρώ.
Οι εγγεγραμμένοι στο www.U2.com θα έχουν αποκλειστικά τη δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήρια για τις συναυλίες του 2010 νωρίτερα από την ημερομηνία διάθεσης των εισιτηρίων για το ευρύ κοινό. Επιπλέον, οι ήδη εγγεγραμμένοι που θα ανανεώσουν την συνδρομή τους-και αυτοί που θα εγγραφούν για πρώτη φορά- θα λάβουν ένα limited edition U2 remixed CD.

Δεν υπάρχουν σχόλια: