Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Environmental Media Awards

Σύσσωμη η αφρόκρεμα του Hollywood έδωσε το παρόν στην πιο «πράσινη» τελετή απονομής βραβείων, που διοργανώθηκε την Κυριακή στο στα στούντιο της Paramount στο Λος Άντζελες.

Πρόκειται για τα Environmental Media Awards (Περιβαλλοντικά Βραβεία των Media), μια τελετή που διοργανώνεται κάθε χρόνο με στόχο να αναδείξει τις περιβαλλοντικές προσπάθειες των εταιρειών και προσώπων που δραστηριοποιούνται στη βιομηχανία του θεάματος.

Τα Environmental Media Awards απονέμονται σε παραγωγές, ηθοποιούς, παρουσιαστές, μουσικούς και διασημότητες που περνούν μέσα από τη δουλειά τους περιβαλλοντικά μηνύματα με τον πιο δημιουργικό και ευφάνταστο τρόπο.

Στην φετινή εκδήλωση διακρίθηκε ο τραγουδιστής Jason Mraz και ο πρόεδρος της Virgin Richard Branson, οι οποίοι στο πλαίσιο της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας κατέδειξαν τα περιβαλλοντικά προβλήματα και έγιναν αρωγοί σε ποικίλες περιβαλλοντικές προσπάθειες.

Μεταξύ των λαμπερών αστέρων που παραβρέθηκαν στην τελετή συγκαταλέγεται η Amy Smart, η Alanis Morrisette, η Andrea Bowen, ο showman Cedric , η Dana Delany, η Ginnifer Goodwin, ο Harrison Ford, η Natasha Henstridge και η Olivia Wilde η οποία μαγνήτισε τα βλέμματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: