Τετάρτη 25 Ιουνίου 2008

Saturn Awards 2008 : Οι Νικητές


Μεγάλος νικητης της 34ης απονομής των βραβείων Saturn ήταν η σειρά Lost η οποία κέρδισε στις εξής κατηγορίες : Best Network Television Series, Best Actor on Television: Matthew Fox, Best Supporting Actor on Television:
Michael Emerson, και Best Supporting Actress on Television : Elizabeth Mitchell.

Πολύ καλά νέα και για την σειρά Dexter η οποία απέσπασε ένα πολύ σημαντικό βραβείο αυτό της καλύτερης σειράς για καλωδιακό κανάλι. Επίσης η τηλεοπτική αδελφή του Dexter ,Jennifer Carpenter, ήταν υποψήφια στην κατηγορία Best Supporting Television Actress αλλά δυστυχώς το έχασε από τις Summer Glau (Terminator) η οποία μοιράστηκε το βραβείο με την Elizabeth Mitchell του Lost.

Η Μεγάλη αδικία της βραδιάς έγινε στην κατηγορία καλύτερου ηθοποιού καθώς ενώ ήταν υποψήφιος ο εξαιρετικός Michael C. Hall του Dexter το πήρε ο μετριότατος από άποψη ηθοποιίας Matthew Fox του Lost.

Για να δείτε όλα τα αποτελέσματα συγκεντρωμένα μπείτε εδώ
http://www.saturnawards.org/

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

pragmatika itan ligo adikia gia ton Michael. C.Hall...
einai pragmati poly kalos ithopoios!

The Butterfall είπε...

απο αυτο και μονο φιλε ανωνυμε καταλαβαινεις την σοβαροτητα των βραβειων αυτων!

marionettie είπε...

Γεια σας αγαπητοί ταινιολάτρεις! Το Lost είχε όλα αυτά τα βραβεία παρά την κουτσουρεμένη σεζόν; Να ρωτήσω και το άλλο; Αν συμμετέχετε στο κιόσκι με μνμτα, ποιοι είστε; Αν θέλετε να ρίξετε τη μάσκα δηλαδή...Κιοσκιοφιλιά!

The Butterfall είπε...

Ασε Χρυσα τα νευρα μου με το Lost!

λοιπον εγω και η Χριστινα την ακουμε τακτικα την εκπομπη και εχουμε στειλει μερικα μηνυματα αλλα με διαφορετικα ονοματα, εννοω αλλες φορες ως Χρηστος απο Περιστερι, Χριστινα απο Περιστερι, και μια αλλη φορα ως απλως thebutterfall!η αληθεια ειναι ομως οτι ανηκουμε στην κατηγορια των σιωπηλων ακροατων οποτε σπανια θα ακουσετε μηνυματα απο εμας!