Παρασκευή 6 Ιουνίου 2008

Αντίο Νίκο



Η δολοφονία του πολυαγαπημενου μας ηθοποιού Νίκου Σεργιανοπουλου έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη και έχει προκαλέσει απέραντη θλίψη σε όλο το καλλιτεχνικό χώρο.
Παρουσία συγγενών, φίλων, συναδέλφων και απλού κόσμου τελέστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η κηδεία του Νίκου Σεργιανόπουλου που πραγματοποιήθηκε από τον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος, στη γενέτειρά του, τη Δράμα. Μεταξύ άλλων το παρών έδωσε ο στενός του φίλος και συνεργάτης Αλέξανδρος Ρήγας , η συμπρωταγωνίστριά του στους Δύο Ξένους, Εβελίνα Παπούλια καθώς και οι συμπρωταγωνιστές του στην τελευταία του τηλεοπτική δουλειά Η Εξαφάνιση, Ναταλία Δραγούμη και Σταύρος Ζαλμάς.
Φυσικά όπως πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, σχεδόν όλα τα κανάλια κάλυψαν το γεγονός δείχνοντας για ακόμα μια φορά την δίψα τους για τηλεθεαση καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι που δεν σεβάστηκαν την μνήμη του κάνοντας αναφορές στην προσωπική του ζωή και τις επιλογές του. Όπως πολύ εύστοχα επισήμανε η εκπομπή ‘Ελληνοφρενεια’ “Στις πόσες μαχαιριές χορταίνουν αίμα οι πρωινό-μεσημεριανό-βραδινοί δημοσιογράφοι?”
Όπως και να έχει η κατάσταση όμως, η Ελλάδα έχασε ένα σπουδαίο ηθοποιό και άνθρωπο! Κουράγιο στην οικογένεια του και μακάρι ο πόνος τους να απαλύνει σύντομα!
Αντίο Νίκο

Δεν υπάρχουν σχόλια: