Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

H 7η σεζόν του Dexter…στο κόκκινο


Μπορεί να μην έχει απολύτως κανένα πρόβλημα με το κόκκινο χρώμα και δη αυτού του αίματος ο τηλεοπτικός "Dexter", ο κατά κόσμον Michael C. Hall, να πέρασε έναν καρκίνο και ένα διαζύγιο, αλλά είναι σκληρό καρύδι στις οικονομικές του διαπραγματεύσεις. Αν και την πρεμιέρα του 6ου κύκλου της ομώνυμης σειράς που πρωταγωνιστεί την παρακολούθησαν 2.2 εκατομμύρια τηλεθεατές, κάνοντας την υψηλότερη σε νούμερα πρεμιέρα που έκανε ποτέ το κανάλι Showtime στα 14 χρόνια λειτουργίας του, οι συζητήσεις για την 7η σεζόν βρίσκονται στο κόκκινο.

Η παραγωγή της έκτης σεζόν είναι έτοιμη να ολοκληρωθεί και ήδη εδώ και καιρό βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την 7η σεζόν με ένα οικονομικό πλαφόν των 20 εκατομμυρίων δολαρίων, για δυο επόμενες σεζόν από την πλευρά του Showtime. Πράγμα που δεν ικανοποιεί όμως την πλευρά του Michael C. Hall, που ζητά…24 εκατομμύρια δολάρια. Για την ώρα το "κενό" των 4 εκατομμυρίων δεν μπορεί να καλυφτεί… και οι συζητήσεις έχουν ναυαγήσει. Το Showtime πίστευε ότι θα κατάφερνε να έρθει σε συμφωνία για 1+2 ακόμα σεζόν με τον ηθοποιό με μια νέα οικονομική συμφωνία. Ο ίδιος ο Hall είχε δηλώσει, ότι βρίσκεται ήδη στην τηλεόραση πάνω από 10 χρόνια, θέλει κινηματογραφική καριέρα πλέον και θεατρική στο Broadway και μάλιστα στο musical.

For the record, ο τηλεοπτικά αναγνωρισμένος Michael C. Hall, συστήθηκε στο κοινό ως David Fisher στο εξαιρετικό "Six Feet Under" (2001-2005) ενώ η απόλυτη εμπορική, καλλιτεχνική επιτυχία και δημοφιλία ήρθε με το ρόλo του αιμοσταγή… "Dexter" το 2006, που ακόμα συνεχίζεται…Το 2013 όμως θα τον δούμε πάλι στην τηλεόραση, στη πολεμική δραματική σειρά "To Appomattox".

1 σχόλιο:

pani_kon είπε...

http://breakingbad-greek.blogspot.com/ to blog mou gia to breaking bad kante ena post kai antapodidw