Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Arrested Development: καινούργια σεζόν πριν γίνει ταινία


Το κανάλι Showtime και η Netflix είναι σε συζητήσεις με τους παραγωγούς της σειράς, για την πραγματοποίηση καινούργιων δέκα επεισοδίων!
Οι φαν της σειράς μπορείτε να συνεχίζετε να ελπίζετε. Πέντε χρόνια μετά το φινάλε της σειράς, ο δημιουργός Mitchell Hurwitz συνεχίζει να επιμένει ότι, ναι, μια ταινία βασισμένη σε αυτή την εξαιρετική σειρά που ακυρώθηκε, είναι στα σκαριά. Και τώρα ελπίζει ότι θα γίνουν και εννιά με δέκα καινούργια επεισόδια.
Σε ένα φεστιβάλ στη Νέα Υόρκη, ο Hurwitz βρέθηκε στην σκηνή μαζί με το cast ή dream team, Jason Bateman, Will Arnett, Michael Cera, David Cross, Portia de Rossi, Tony Hale, Alia Shawkat, Jeffrey Tambor και Jessica Walter και μίλησαν για την σειρά. Όταν μια δημοσιογράφος αναφέρθηκε στις φήμες για ταινία, ο Hurwitz απάντησε, «Είμαστε στο 80% κοντά στην απάντηση».
Ο Hurwitz και ο Ron Howard, ο οποίος έχει την εκτέλεση παραγωγής, αλλά είναι και ο αφηγητής στην σειρά, συζητάνε για αυτήν την ταινία εδώ και χρόνια και θέλουν να την πραγματοποιήσουν. Ο δημιουργός δήλωσε, επίσης, ότι όσο πιο πολύ δουλεύει το σενάριο, τόσο περισσότερο ζουμί υπάρχει. Στα καινούργια επεισόδια, θα μπορέσουμε να δούμε πώς έχουν εξελιχθεί οι χαρακτήρες και τι τους συνέβη από το series finale. Φημολογείται, όμως, ότι δεν έχει ανακοινωθεί κάποιο στούντιο ή κανάλι με το οποίο θα συνεργαστούν. Για ένα πράγμα, πάντως, είμαστε σίγουροι…Arrested Development rules!

.

Δεν υπάρχουν σχόλια: