Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Ταινίες...προσεχώς.

Clash Of The Titans

Γεννημένος από το Δία (Liam Neeson) αλλά μεγαλωμένος σαν άνθρωπος, ο Περσέας (Sam Worthington) αδυνατεί να σώσει την οικογένειά του από τον Αδη (Ralph Fiennes), τον εκδικητικό Θεό του κάτω κόσμου. Χωρίς να του μένει άλλη επιλογή, αναλαμβάνει μία άκρως παράτολμη αποστολή, να αναμετρηθεί με τον Αδη προτού αυτός αρπάξει τη δύναμη του Δία για να καταστρέψει τη Γη. Έχοντας στο πλευρό του ατρόμητους πολεμιστές, ο Περσέας οργανώνει ένα θανάσιμα επικίνδυνο ταξίδι σε απαγορευμένους για τους θνητούς κόσμους. Πολεμώντας με ανίερους δαίμονες και τέρατα, θα καταφέρει να επιβιώσει μονάχα εάν δεχθεί τη θεϊκή του υπόσταση, αψηφήσει τη μοίρα του και γράψει ο ίδιος το δικό του πεπρωμένο.

Chloe

Ο David (Liam Neeson) και η Catherine (Julianne Moore) είναι και οι δυο πολύ επιτυχημένοι στη δουλειά τους. Έχουν ένα πολυτελέστατο σπίτι και έναν πολύ ταλαντούχο γιο. Την ημέρα των γενεθλίων του David, η Catherine του ετοιμάζει ένα πάρτι έκπληξη. Αυτός όμως δεν εμφανίζεται με την δικαιολογία ότι έχασε την πτήση. Την επόμενη μέρα η Catherine ανακαλύπτει ένα ύποπτο μήνυμα στο κινητό του. Οι υποψίες ότι την απατά την κυριεύουν κι έτσι προσλαμβάνει μια συνοδό, για να τον πλησιάσει, ώστε να τσεκάρει αν θα ενδώσει. Η Chloe (Amanda Seyfried) μετά από κάθε ραντεβού τους, της εξιστορεί λεπτομερώς τα γεγονότα. Ένα επικίνδυνο παιχνίδι έχει αρχίσει και οι διαστάσεις του είναι μεγαλύτερες απ' ότι όλοι περίμεναν...

From Paris With Love

Προσωπικός βοηθός του αμερικανού πρέσβη στην Γαλλία, ο James Reece ζει ζωή χαρισάμενη στο Παρίσι με την όμορφη σύντροφό του, το μεράκι του όμως είναι η δεύτερη δουλειά του ως χαμηλόβαθμος υπάλληλος της CIA. Όνειρό του να προαχθεί σε πράκτορα και να δει αληθινή δράση. Όταν λοιπόν του αναθέτουν την πρώτη του επιχείρηση δεν πιστεύει στην τύχη του... μέχρι που γνωρίζει τον συνεργάτη του, τον πράκτορα Charlie Wax, που έχει σταλεί στο Παρίσι για να σταματήσει μια επικείμενη τρομοκρατική επίθεση. Σύντομα ο James θα αρχίσει να εύχεται να γυρίσει πίσω στη δουλειά γραφείου.

Crazy Heart

Ο Bad Blake είναι ένας αλκοολικός 57χρονος τραγουδιστής της country. Μετά από μερικούς διαλυμένους γάμους , έναν γιο που έχει να δει χρόνια και μυριάδες λίτρα αλκοόλ έχει φτάσει στο σημείο να τραγουδά σε αίθουσες bowling, ενώ ο ιατρός του τον προειδοποιεί ότι οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στον θάνατο. Η γνωριμία του με νεαρή δημοσιογράφο που θέλει να κάνει ένα άρθρο για εκείνον, θα είναι μια χαραμάδα φωτός στο σκοτεινό μονοπάτι της ζωής του...

Me And Orson Welles

Νέα Υόρκη, 1937. Ο 17χρονος Richard Samuels (Zac Efron) μέσα σε μία ημέρα βρίσκεται από τη σχολική πραγματικότητα στο κυνήγι ενός σχεδόν άπιαστου ονείρου. Ο ανερχόμενος πλην όμως παρορμητικός νεαρός σκηνοθέτης Orson Welles (Christian McKay) του προσφέρει ρόλο στο 'Julius Caesar', την πρώτη σεξπηρική παραγωγή του Broadway. Στην εβδομάδα που μεσολαβεί μέχρι την πρεμιέρα, ο Richard θα έρθει σε επαφή με την ιδιοφυία αλλά και τη σκληρή πλευρά του Welles, γνωρίζοντας παράλληλα την ονειρική όσο και επίπονη πλευρά του έρωτα στο πρόσωπο της Sonja Jones (Claire Danes).

Bright Star

Λονδίνο, 1818. Ο 23χρονος Αγγλος ποιητής John Keats (Ben Whishaw) και η μαθήτρια Fanny Brawne (Abbie Cornish), δείχνουν αρχικά εντελώς ασύμβατοι και αδιάφοροι ο ένας για τον άλλο. Όλα όμως θα αλλάξουν μέσα από μία συγκυρία, κατά την οποία η Fanny θα του ζητήσει να της διδάξει ποίηση. Η ποίηση είναι εκείνη που θα μειώσει τις αποστάσεις μεταξύ τους και θα ανάψει τη φλόγα του έρωτα. Η παθιασμένη σχέση που ξεκινά δε θα μείνει όμως για πολύ κρυφή. Οι αντιδράσεις των οικείων τους δε θα αργήσουν να εκφραστούν, την ώρα που οι δύο εραστές βυθίζονται ολοένα και πιο πολύ στις ισχυρές αισθήσεις που τους κατακλύζουν. Αλλά οι αντιδράσεις των τρίτων δεν είναι το μόνο εμπόδιο που θα κληθούν να ξεπεράσουν.

Filth And Wisdom

Ένας αλλοπρόσαλλος μουσικός που ικανοποιεί μαζοχιστές για να βγάλει τα προς το ζην, μια μπαλαρίνα που, κυνηγώντας το όνειρο, καταλήγει στριπτιζέζ, μια φαρμακοποιός που εξοικονομεί 'ρευστό' για να πάει να βοηθήσει τα παιδιά του Τρίτου Κόσμου, ένας στραβός ποιητής που έχει χάσει τη θέληση του για ζωή και μένει απομονωμένος, μυρίζοντας (!) τα βιβλία του... Αυτά και άλλα χαριτωμένα συναντάμε στο σκηνοθετικό ντεμπούτο της Madonna, η οποία συνυπογράφει και το σενάριο.


(πηγή: cinemanews.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: