Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Absolutely Fabulous και στο σινεμά;


Ήταν το 2011 όταν η Τζένιφερ Σόντερς ανακοίνωσε πως ξεκινούσε να γράφει το σενάριο για μια κινηματογραφική ταινία «Αbsolutely Fabulous» που θα έβγαινε στους κινηματογράφους το 2012. Τα κορίτσια, όμως, επέστρεψαν στο ΒΒC για επετειακά επεισόδια της σειράς, η Σόντερς ασχολήθηκε με το μιούζικαλ «Viva Forever!» των Spice Girls και τώρα, αρχή του 2013, η Τζοάνα Λάμλι δηλώνει σε συνέντευξή της στη Vogue πως η ταινία τους όχι μόνο δεν μπήκε στο συρτάρι αλλά ετοιμάζεται με αργούς - αλλά σταθερούς - ρυθμούς. 
« Έχουμε μιλήσει για την ταινία. Η Τζένιφερ γράφει το σενάριο. Αν και ο Τύπος έγραψε πρόσφατα πως τώρα θα είναι μιούζικαλ! Ο.τι και να είναι είμαι μέσα.» 
Τα μόνα πράγματα που γνωρίζουμε για την κινηματογραφική ταινία των «Absolutely Fabulous» - αν ισχύουν ακόμη - είναι όσα είχε αποκαλύψει η Σόντερς το 2011: πως η ταινία θα ξεκινάει με την Εντίνα και την Πάτσι να επιβιβάζονται σε ένα γιοτ ενός μονάρχη και να χάνονται στον ωκεανό, πως το μεγαλύτερο μέρος του φιλμ θα διαδραματίζεται στην Κυανή Ακτή και πως οι περιπέτειες των πιο αστείων κοριτσιών της ιστορίας της τηλεόρασης περιστρέφονται γύρω από την αναζήτηση του πιο glamorous μέρους στον κόσμο! 
Σε κάθε περίπτωση η Σόντερς είχε δηλώσει πως η ταινία θα γίνει με οποιονδήποτε τρόπο, μόνο και μόνο για να δει τον εαυτό της και την Πάτσι να περπατούν στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας!




(πηγή: flix.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: