Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Penelope και Woody/ Emma και Ryan ... ξανασυνεργάζονται!

Ο Woody Allen συνεργάζεται ξανά με την Penelope Cruz, καθώς και ο Ryan Gosling με την Emma Stone.

WOODY-PENELOPE

Ο Woody Allen ετοιμάζει άλλη μία ταινία, με τίτλο The Bop Decameron, στην οποία θα πρωταγωνιστεί, και πάλι, η Penelope Cruz. Να υπενθυμίσουμε ότι είχαν δουλέψει μαζί στο Vicky Cristina Barcelona, για το οποία η Cruz κέρδισε το πρώτο της Oscar. Η ταινία αφορά ένα ζευγάρι που ταξιδεύει στην Ρώμη και συναντούν την οικογένεια ενός Ιταλού, του οποίου η κόρη παντρεύεται. Ταυτόχρονα, τον Leopoldo τον μπερδεύουν με έναν σταρ του κινηματογράφου, ένας αρχιτέκτονας από την California επισκέπτεται την Ρώμη με τους φίλους του και ένα νιόπαντρο ζευγάρι πηγαίνει στην Ρώμη για να επισκεφτεί κάποιους συγγενείς, αλλά χάνονται.

Εκτός από τον Woody Allen και την Penelope Cruz, στην ταινία, επίσης, πρωταγωνιστούν οι Ellen Page, Alec Baldwin, Roberto Benigni, Judy Davis, Jesse Eisenberg, Greta Gerwig, Alison Pill, Antonio Albanese, Fabio Armiliato, Alessandra Mastronardi, Ornella Muti, Flavio Parenti, Riccardo Scamarcio και Alessandro Tiberi.
Η ταινία θα κυκλοφορήσει το 2012.

RYAN-EMMA

Ο Ryan Gosling και η Emma Stone πρωταγωνιστούν μαζί στην ταινία Crazy, Stupid, Love η οποία θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 22 Σεπτεμβρίου. Η συνεργασία τους ήταν τόσο καλή, που αποφάσισαν...να το ξανακάνουν. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πηγές, ο Ryan Gosling πέρασε τόσο καλά στα γυρίσματα με την Emma Stone, που της πρότεινε να ξανασυνεργαστούν, στην ταινία The Gangster Squad. Εκείνη φυσικά και δέχτηκε!

Η ταινία διαδραματίζεται το 1949 στο Λος Άντζελες. Είναι η ιστορία του Mickey Cohen, ο οποίος είναι ένας Εβραίος γκάνγκστερ του L.A. Ο χαρακτήρας του Gosling ηγείται της αστυνομικής ομάδας, η οποία προσπαθεί να συλλάβει τον Cohen. Η Stone υποδύεται την αγαπημένη του Gosling. Με λίγα λόγια, το The Gangster Squad είναι το χρονικό της μάχης του LAPD να κρατήσει την μαφία της Δυτικής Ακτής έξω από το Λος Άντζελες, το 1940-50.
Στην ταινία, επίσης, πρωταγωνιστούν οι Sean Penn, Josh Brolin, Michael Peña, Giovanni Ribisi κ.α.
Τα γυρίσματα δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, ενώ η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2013.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια: