Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

Η επιτυχία σφραγίζει «εισιτήρια διαρκείας»

Ολοταχώς για δεύτερη σεζόν πάνε τέσσερις σειρές στο Mega.

Με γκολ απ’ τα αποδυτήρια θα ξεκινήσει το σχεδιασμό της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν το Mega, αφού τουλάχιστον τέσσερις από τις φετινές σειρές του έχουν ήδη σφραγίσει το εισιτήριό τους για του χρόνου. Ο «Λάκης ο γλυκούλης» θα συνεχίσει να διεκδικεί την τεράστια περιουσία του πατέρα του πολεμώντας με το δικό του «γλυκό» τρόπο τον παραδόπιστο αδελφό του, ενώ ο Προκόπης και η παρέα του «L.A.P.D.» θα εξακολουθήσουν να κυνηγούν τους κακούς, κάνοντας τη μια γκάφα πίσω από την άλλη. Οι ένοικοι της «Πολυκατοικίας» θα μπλέξουν με πολλούς ακόμα τρόπους τις ζωές τους, ενώ αγωνιώδη παράταση στην αποκάλυψη των «Μυστικών της Εδέμ» σχεδιάζουν να δώσουν οι σεναριογράφοι της καθημερινής σειράς Ελενα Ακρίτα και Γιώργος Κυρίτσης.

Επειτα από δύο μήνες στον τηλεοπτικό αέρα οι αποδόσεις των συγκεκριμένων σειρών στο χρηματιστήριο της AGB είναι υψηλές, γεγονός που γεμίζει ικανοποίηση το κανάλι της Μεσογείων. Ομως δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος που δόθηκε τόσο νωρίς το πράσινο φως για την ερχόμενη σεζόν. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση των υπευθύνων έχει παίξει το ότι ο «Λάκης ο γλυκούλης», το «L.A.P.D.» και η «Πολυκατοικία» είναι σειρές διασκευασμένες από ξένα φορμά, γεγονός που παρέχει την πολυτέλεια του… ετοιμοπαράδοτου σεναρίου. Δεν είναι δηλαδή απαραίτητο ο δημιουργός να ψάξει τρόπους να μεγαλώσει την ιστορία και να διευρύνει την πλοκή, αφού το πρωτότυπο προϊόν διαθέτει έναν αριθμό επεισοδίων που μπορούν να καλύψουν το κανάλι για περισσότερες από μία σεζόν.

- Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από τις τρεις παραπάνω κωμικές σειρές το Mega εξετάζει το ενδεχόμενο να παρατείνει για ακόμα μια τηλεοπτική σεζόν τις -επίσης διασκευασμένες- κωμωδίες «Ευτυχισμένοι μαζί» και «Λατρεμένοι μου γείτονες».

Πηγη: e-tipos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: